BLOG

Kako je najbolje koristiti online testove za polaganje teorijskog ispita?

Autoškolaonline (skraćeno ASO) je softver koji omogućava veoma efikasno učenje i pripremu za polaganje teorijskog ispita u auto školi za sve kategorije vozila.

ASO je odlična aplikacija za učenje jer je svako pitanje prokomentarisano, pa uvek brzo možete da dođete do odgovora. 

Takođe postoji mogućnost da pošaljete sugestiju i zatražite pomoć porukom, i dobijete odgovor ili do vaše auto škole ili od stručnih ljudi iz Privredne komore auto škola Srbije.

Učenje bi trebalo sprovesti u nekoliko koraka:

1. korak - iako na internetu ima mnogo online testova preko kojih možete da učite, najbitnije je da imate neko predznanje. Za sticanje predznanja najbolje je posećivati teorijska predavanja u auto školi, ali ukoliko predavanja nisu bila dovoljna možete da pročitate i Priručnik za polaganje vozačkog ispita koji imate u elektronskoj formi na Info pultu našeg sajta.

2. korak - uraditi sve sistematske vežbe za kategoriju za koju polažete vozački ispit, 

- bitno je da ne žurite i da za svako pitanje na koje nista dali tačan odgovor pročitate komentar kako bi shvatili jasno zašto ste pogrešili,

- uvek uporedite slična pitanja, akoje ista slika ili sličan tekst, nađite razlike i potrudite se da ih razumete

3. korak - kada pređete sve sistematske vežbe onda ste spremni da radite standardne vežbe i testove, najbolje je u početku raditi po 7-8 vežbi i po 1-2 testa dnevno, kasnije ove brojeve zamenite pa radite više testova a manje vežbi

- i uvek pregledajte pitanja sa netačnim odgovorima i pročitajte komentar

13.11.2015.

ULOGUJ SE